07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Hem MHP’li, Hem Ateist, Hem Marksist…”
“Hem MHP’li, Hem Ateist, Hem Marksist…”

“Hem MHP’li, Hem Ateist, Hem Marksist…”

Devletin resmi ajansı bile tecavüz rezaletinde Ensar Vakfı’nı temizlemeye çalışıyor… Karaman’da Ensar Vakfı’na bağlı yasa dışı evlerde çocuklara tecavüz ettiği ortaya çıkan öğretmen Muharem B. Anadolu Ajansı’nın haberinde  “Solcu, çok kitap okuyan, namaz kılmayan, aynı zamanda eski MHP’li ve ateist köyden yetişme” diye tarif edildi.

Karaman’da Ensar Vakfı’na bağlı yasa dışı evlerde çocuklara tecavüz eden Muharrem B.’nin 2000 yılında jandarmaya şikayet edildiği ancak hakkında bir işlem yapılmadığı iddia edildi.

Tecavüzcü, hem solcu, hem MHP’li hem de ateist…Bir tek AKP’li değil

Bu haberi servis eden Anadolu Ajansı Ensar Vakfı’nda görev yapan Muharrem B.  “Solcu, çok kitap okuyan, namaz kılmayan, aynı zamanda eski MHP’li ve ateist köyden yetişme” cümleleriyle anlatıldı.

Komşusu hemen anlamış Ensar gözünü kapatmış

Anadolu Ajansı Muharrem B’.nin eski komşusuyla konuştuğunu iddia etti. İşte o röportajdan başlıklar;

Komşu M.T.: Muharrem B. ile  1999 yılında tanıştım. Ayrancı Halk Eğitim Müdür Yardımcısı olarak çalışıyordu.  ilk gördüğünde sapığa benzettim.

“Marksist, Leninist, Solcu bir adamdı”

-Evine gittim. Her taraf kitap dolu. Köşede bir bilgisayar var. Hem Müslümanlık ayağına yatıyor hem de hacılarla hocalarla dalga geçiyor. Benim bildiğim, Marksist, Leninist, solcu bir adam.

“MHP’li gibi görünüyordu”

O zaman da MHP’li gözüküyormuş. O zamanki MHP İlçe Başkanı bana öyle dedi. O zamanlar bunların köyü tüm solcuydu. İçlerinde çok ateist vardı. Hiç namaz kıldığını görmedim. Ben siyasete girip, ilçe başkanı olduktan sonra ortadan kayboldu.