07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “FETÖ” Yerine Başka Tarikat
“FETÖ” Yerine Başka Tarikat

“FETÖ” Yerine Başka Tarikat

RedHack  Enerji Bakanı Berat Albayrak’a ait olduğunu ileri sürdüğü e-postaları yayınlamaya devam ediyor. Bu e-postalar içinde Fethullah Gülen Cemaati yerine devlet kadrolarının başka tarikatlere nasıl verildiğinin belgeleri de bulunuyor. 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra “FETÖ” yerine başka tarikatların kadrolaşması daha çok arttı. RedHack e-postalarındaki tarikat kadrolaşmasının tarihi ocak 2016.

İsmail Ağa Cemaatindenim’

” Tahsin Yazar  Bakan Albayrak’a 8 Ocak 2016 tarihinde gönderdiği mailinde Gülen Cemaati tarafından Uludag Elektrik Dağıtım şirketindeki işinden çıkarılması iddiasıyla yardım istiyor.

Mailde şunlar yazıyor;

“Sayin Basbakanim ve Bakanlarim.Selam Aleykum. Ben yaklaşık 6 yıl Elektrik muhendisi olarak çalıştığım Uludag Elektrik Dağıtım şirketinden henüz 3 ay önce göreve gelen Fetullahci olan Genel müdür Mesut EFE tarafından hiçbir sebep gostermeksizin işten cikarildim. (…) 2 çocuk sahibiyim ve İsmail Ağa cemaatine bağlıyım. Bu fetullahci Mesut EFE goreve gelir gelmez 3 genel mudurluk yardimciligi makamina da kendi gibi fetullahcilari getirdi.Artik şitketten sır çikmiyor.ALLAH Rızası için bana yardım edin.işime geri döneyim.Beni bu fetullahciya ezdirmeyin. (…)

İsmail Ağa Cemaatine 5 Gün Sonra Kadro

Berat Albayrak’ın gözüne girmek için İsmail Ağa cemaatinden olduğunun altını çizen Yazar, bu mailden 5 gün sonra 13 Ocak 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na atanan 3 müşavirden biri oldu.

enerji

Selam ve Dua İle

Bakanlığa müşavir olarak atanan Tahsin Yazar, bu kez başkaları için aracılık yapmaya başladı. Mehmet Fatih Kocaispir ([email protected]) tarafından Tahsin Yazar ([email protected]) aracılığıyla 16 Mayıs 2016 tarihinde Bakan Albayrak’a gönderilen mailde yine iş talebi var. Albayrak’a gönderilen o mailde; “Tahsin bey abi Merhabalar. BIL- Botaş İnternational Limited Şirketinde uzun yıllar makine mühendisi, enerji ve makine sorumlusu olarak görev yapmış Erdal Kurtulgan adlı ağabeyimizin CV’sini ekte paylaşıyorum. (…) Kendisi bölgemizin insanı ve ben uzun zamandır iyi ve düzgün birisi olarak tanırım. (…) Yeni dönemde BIL’de -eğer yeni bir kadro kurulmak isteniyorsa- Erdal Kurtulgan uygun bir görevde değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Takdirlerine sunarım Selam ve dua ile Fatih” deniliyor