07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Erdoğan, Erdoğan’ı Yalanladı
Erdoğan, Erdoğan’ı Yalanladı

Erdoğan, Erdoğan’ı Yalanladı

Tayyip Erdoğan, Saray’ında  30. muhtarlar toplantısında konuştu. Daha önce “Devlet terörü estiren zalim Esed’in hükümdarlığına son vermek için biz oraya girdik, başka bir şey için değil.” diyen Erdoğan bu sefer çark etti ve Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin “Fırat Kalkanı operasyonunu hedefi de herhangi bir ülke veya kişi değil sadece terör örgütleridir” ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan’In o açıklaması;

“Hedef bir ülke veya kişi değil terör örgütleridir”

“15 Temmuz Türkiye’nin kurtuluş savaşından bu yana gördüğü en sinsi ve en alçak saldırı ve işgal girişimi olarak tarihe geçmiştir. Hemen yanı başlımızda terör örgütlerinin cirit attığı yerler oluşmasına müsaade edemeyiz. Fırat Kalkanı operasyonunu hedefi de herhangi bir ülke veya kişi değil sadece terör örgütleridir. Defalarca dile getirdiğimiz bu hususta kimsenin şüphesi olmasın. Söylediklerimizi de kimse başka yerlere çekmesin.

Türkiye tek başına bu mücadelesini sürdürecektir. Batı ülkelerinden destek bir yana çok ciddi engellemelerle karşılaşıyoruz. Bunlar zavallı ya. Siz bizim Çanakkale destanımızı okudunuz mu. Artı Haçlı zihniyeti tarih oldu. Yoksa böyle bir geri dönüş mü yapmak istiyorsunuz. Eğer böyle bir düşünce içindeyseniz bu çok yanlış bir şey. Bu ülke bir NATO ülkesi. Yanlış yoldasınız bir defa kendinizi çok ciddi olarak test edin ve doğru yola gelin.”