07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ensarcılar… Hepiniz Oradaydınız !
Ensarcılar… Hepiniz Oradaydınız !

Ensarcılar… Hepiniz Oradaydınız !

Karaman’da “çocuklara nitelikli istismar” rezaletinde Ensar  Vakfı’nın rolü ve sorumluluğu ortaya çıktıkça geçmişe dair ne var yok silmeye başladılar. Yerel internet siteleri bütün arşivi sildi. Ensar Vakfı Karaman geçmişini siliyor. Ama bir yerde silmeyi unuttular. O silinmeyen haberde Karaman Ensar Vakfı Başkanı ve zanlı Muharrem B. aynı gün aynı yerde yanyana görünüyor.

Ensar Vakfı zanlı Muharrem B. için rezalet ortaya çıktığında ne demişti?

Ensar Vakfı 13 Mart 2016

“Olayın faili olarak zikredilen kişinin vakfımızla üyelik dâhil hiçbir irtibatı bulunmamaktadır.Yalnızca 2013 yılında 5 aylık bir süre için gönüllü olarak vakfımız şube merkezinde etüt öğretmenliği görevinde bulunmuş ve o tarihten sonra Ensar Vakfı’nın hiçbir çalışmasında yer almamıştır. Ensar Vakfı`na, yöneticilerine, bağışçılarına ve Ensar camiasına yönelik ahlaksızca bir linç kampanyası başlatmışlardır. Bu iğrenç olayı kullanarak Vakfımızın adını karalamaya çalışan, itibar suikastı için tüm çirkefliklerini ortaya saçan kötü niyetli kişi ve gruplara yönelik hukuki haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz. Önümüze ne tür engeller çıkarsa çıksın değerlerine bağlı bir nesil yetişmesi için hız kesmeksizin daha çok çalışacağız”

Ve Cenk Dilberoğlu

ENSAR Vakfı Başkanı Cenk Dilberoğlu 19 Mart 2016’da Hurriyet Gazetesi’nde Ahmet Hakan’a konuştu. Bu röportajda diyordu ki; “Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı, mağdur çocuk sayısını 10 olarak açıkladı. Suçlanan şahıs, 2013 yılında 5 ay süreyle vakfımızda gönüllü etüt öğretmenliği görevinde bulunmuş, bu süreden sonra da vakfımızla hiçbir irtibatı olmamıştır. Savcılığın açıklamasında bu şahsın, ilk suç fiilinin 2014 yılında ve farklı yerlerde işlendiği kanaati oluştuğu beyan edilmiştir. Kanaatimizce vakfımızın bu olayla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.”

Tarih. 25 Kasım 2012

Yer Karaman. Ensar Vakfı şubesi açılışı. Açılışa Ensar Vakfı Başkanı Cenk Dilberoğlu’da katılıyor. Konuşma yapıyor..

cenkkkkk

Aynı gün yani 25 Kasım 2012. Aynı yerde tecavüz zanlısı Muharrem B’de var. Hem de çocuklarla poz veriyor.

cenkdilber

Geçmiş silindiği için başka fotoğraflara ulaşmak mümkün değil. Ama silmeyi unuttukları bir kare var ki orada Ensar Vakfı Başkanı Cenk Dilberoğlu hayatında sanki adını bile yeni duymuş gibi davrandığı zanlı Muharrem B ile yanyana görülüyor.

Başlıksız-1

Ensar Vakfı ile 2013’te 5 ay çalıştı yalanını zaten ortaya çıkarmıştık. 2012 yılındaki bu fotoğraflar Ensar Vakfı Başkanı Cenk Dilberoğlu’nun zanlı Muharrem B.yi tanıdığını da ortaya çıkarıyor. Ensar Evi’nde Muharrem B.’nin eline terkedilen çocuklar açılış günü vakıf binasında yemekte de varlar.

cenk-açılış

Gazeteport Notu: Fotoğrafları aldığımız haber kaynağını gizledik. Çünkü anında silecekler.