07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ensar ve KAİMDER’i Koruyan Müdüre Ödül
Ensar ve KAİMDER’i Koruyan Müdüre Ödül

Ensar ve KAİMDER’i Koruyan Müdüre Ödül

Karaman’da tecavüz rezalatinde Ensar Vakfı ve KAİMDER’i için yalan beyanda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ödül olarak Antalya’ya tayin ediliyor

Asım Sultanoğlu 20 Nisan’da görülecek dava için Karaman savcılığının “Karaman’da Ensar vakfı ve KAİMDER’in öğrenci evi var mı” müzekkeresine ” İlimiz sınırları içinde vakıf ve dernek evi yoktur” yazısı göndermişti. Gazeteport Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun davanın seyrini değiştirecek yalan beyanını ortaya çıkardı. Asım Sultanoğlu 16.6. 2014 ve 24.3.2014 tarihinde KAİMDER öğrenci evi’nin iki etkinliğine katılarak tecavüz zanlısı Muharrem Büyüktürk’ü alkışlamıştı.

Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun “ilimizde Ensar ve Kaimder ev/yurt yok” ifadesi zanlı Muharrem Büyüktürk’ün çalıştığı okul yöneticilerinin ifadesi ile de çelişiyor. Dava iddianamesinde İmam Hatip Okulu yöneticileri Muharrem Büyüktürk’ün Ensar/KAİMDER evlerinde belletmen olarak görev yaptığını söylemişlerdi.

Karaman rezaletinde  Ensar Vakfı ve KAİMDER bağını karartmaya çalışan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’na ödül olarak Antalya Milli Eğitim İl Müdürlüğü verildi. Sultanoğlu’nun tayini yerel gazetelere de haber oldu.

tayin