07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bunun da Mı Ensar’la İlgisi Yok?
Bunun da Mı Ensar’la İlgisi Yok?

Bunun da Mı Ensar’la İlgisi Yok?

Karaman’daki Ensar Vakfı’na ait evlerde 10 çocuğun tecavüze uğraması yargıya taşındı. AKP hükümeti tecavüz olayları konusunda Ensar Vakfı’nı aklamaya çalışırken bir skandal daha ortaya çıktı. 1980 yılında bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu için 2.5 yıl hapis yatan İslamcı yazar Mustafa İslamoğlu’nun 2015 Nisan ayında Artvin Ensar Vakfı Kutlu Doğum Haftası programında “Peygamberi anlamak mı, anmak mı?” konferansı verdiği anlaşıldı.

Cumhuriyet Gazetesi’nden iklim öngel’in haberine göre Ensar Vakfı’nın, bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için 2 buçuk yıl hapis cezası alan İslamcı yazar Mustafa İslamoğlu’nu, 2015’in Nisan ayında konferansa çağırdığı ortaya çıktı.

 

Erkek çocuğuna Cinsel İstismar Hükümlüsü Peygamberi anlatmış, AKP’li vekil de dinlemiş

mustafa-islamoğlu-ensar-vakfı

1980’de çocuğa cinsel istismardan yargılanan yazar Mustafa İslamoğlu, “Artvin Ensar Vakfı Kutlu Doğum Programı” kapsamında Ensar Vakfı vakıf tarafından “Peygamberi Anlamak mı Anmak mı” konferansı vermesi için konuk edildi. AKP Artvin Milletvekili İsrafil Kışla da İslamoğlu’nun dinleyicileri arasında yer alırken program sonunda İslamoğlu’na “elif” tablosu hediye edildi.

mustafa-islamoğlu-ensar-vakfı1

İslamoğlu Neden Hüküm Giymişti?

İslamoğlu, açılan davada ve kendisine dini eğitim verilmesi için teslim edilen 12-13 yaşlarında bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan yargılanmış ve 2.5 yıl hapis ceza almıştı.