07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Büyük Suça Kahraman Muamelesi

Büyük Suça Kahraman Muamelesi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89’uncu dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan’a yumruk atan 17 yaşındaki O.M., Adliye’ye çıkarıldı…Sahada hakemi yumruklayan holigan kahraman gibi karşılandı. Trabzo taraftarları “korkma arkanda biz varız diye tezahürat yaptı…Saldırganın dayısı ise yaptığı açıklamada,”o yapmasa ben yapardım”dedi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube’deki sorgulaması tamamlanan O.M., öğle saatlerinde polis aracıyla Adliye’ye götürüldü. Bu arada dışarıda bekleyen bir grubun, “Helal olsun sana. Trabzon senin arkanda” diye bağırdıkları dikkati çekti. O.M.’nin ise tezahüratlara gülümseyerek karşılık verdi. Saldırgan çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bu da dayısı: Yeğenim yapmazsa ben yapacağım

Sen benim şampiyonluğumu vermiyorsun. Juventus’dan büyük takım mısın? Dünya devi bir takımı, adamlar yerle bir etti, 2’nci Lig’e düşürdü. Sen Fenerbahçe’ye bir şey diyemiyorsun. Akşam tek zoruma giden Onur Kıvrak’a küfredilmesidir. Yeğenimle görüştürmüyorlar. O görüntüleri internetten izledim. Yeğenimin Cumhurbaşkanı’na küfrettiği şeklinde haberler yapıldı. Cumhurbaşkanı ile ne alakası var? Öyle bir şek yok. Kimi kandırıyorsunuz? Yeğenimi 5 dakika bile göremedim. 12 saattir yanına hala daha avukat gelmemiş. Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80’inden bekliyordum. Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım. Ne gereği var diyorum, çekiliyorum kenara.”