07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » O Bürokrat Yok Dediği KAİMDER Evi Etkinliğinde
O Bürokrat Yok Dediği KAİMDER Evi Etkinliğinde

O Bürokrat Yok Dediği KAİMDER Evi Etkinliğinde

Karaman’da 20 Nisan’da görülecek çocuklara cinsel istismar davası öncesi Ensar vakfı ve KAİMDER bağlarını karartma çabasına resmi kurumlar da katıldı. Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü savcılığın kentte KAİMDER ve Ensar Vakfı Evleri olup olmadığı müzekkerisine “Kentimiz sınırları içinde KAİMDER ve Ensar Vakfı’na ait evler bulunmamaktadır” yazısı gönderdi. Dava dosyasına konulan Milli Eğitim Müdürlüğü yazısını yalanlayan belgelere Gazeteport ulaştı.

Yerel Uyanış Gazetesi…. Tarih 16.6.2014… KAİMDER’in “7 Güzel adam’ın izinde 10 güzel çocuk” etkinliği. Haberde “KAİMDER evinde kalan 10 imam hatip öğrencisi” deniliyor. Etkinliğe katılanlar arasında mahkemeye “böyle bir ev yok” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da var.

Karaman-Milli-Eğitim1cc1-Müdürü

 

Yine yerel Karamangündem gazetesi haberi… “7 güzel adamın izinde 10 çocuk” etkinliği haberi var. Bu haberde de katılımcılar arasında İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun adı geçiyor. Bu etkinlikte Karaman tecavüz zanlısı Muharrem Büyüktürk sahneye çıkıyor ve protokol alkışlıyor. alkışlayanlar arasında İl Milli Eğitim Müdürü de var.

ensarsapik3

KAİMDER ‘in yerel gazetelere 11 Haziran 2014 tarihinde verdiği ilan davetiyesinde “Kaimder öğrenci evinde kalan öğrenciler” ifadesi çok net görünüyor.

kaimder7vguzel

KAİMDER’in bir başka etkinliği, “Bensiz olmaz Çanakkale”… Tarih 24 Mart 2014… Etkinlikte protokol sırasında yine “KAİMDER evi yok” diye mahkemeye yazı gönderen İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu var. Ve Sahnede yine tecavüz Zanlısı Muharrem Büyüktürk çağrılıyor. Protokol alkışlıyor.

kaimdercanakka

Bütün bu haberler Karaman yerel internet sitesinden silindi. Bu haberlere artık erişim mümküm değil. KAİMDER  etkinliğinde aralarında İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun da bulunduğu protokol ise şöyle poz vermişti. Bu fotoğrafta artık arşivlerde yok..

DSC_0039_14

7guzeladam