07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Bu Ülkeye Şikeyi Getiren Galatasaray’dır”
“Bu Ülkeye Şikeyi Getiren Galatasaray’dır”

“Bu Ülkeye Şikeyi Getiren Galatasaray’dır”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli ekibin Antalyaspor’a deplasmanda 4-2 mağlup olduğu maçın ardından Galatasaray hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

İşte Aziz Yıldırım’ın çok sert açıklamaları;

-Sıkıntı varsa ceza alırsınız. Fenerbahçe’nin ceza almayacağını ben söylüyorum. Fenerbahçe bu davada alacaklı. Şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır. Ankaragücü 8-0, Malatya’ya giden arabalar…

-Tarihlerinden neler yazdığını birlikte görüyoruz. Bu ülkeye şikeyi getiren Glatasaray’dır. Galatasaray Başkanı’nın dili açıldı. Söylediklerini yuttururlar. Beni kızıdırmasınlar. Galatasaray Kulübü’yle ilgili ifademiz var mı? Hayır. Onlar kendileri konuşuyorlar Bize saldırıyorlar. Galatasaray tarihi şikeyle doludur.

-18 futbolcuyla şike yapıldı denildi, kimseyi mahkemeye çağırmadılar. O futbolcular maçlardan sonra Trabzonspor için oynadık dediler. Bazıları bugün Trabzonspor’da oynuyor. Bunlar neden unutuluyor. Milli Takım 8 tane yedi üzüldük, Beşiktaş 8 tane yedi, üzüldük. Fenerbahçe 6 tane attı onlara. 6-0’ı unutmasınlar.

-3 Temmuz’da yaşanan bir ihlalin kumpasıyla yargılandık. Ben neyle yargılandım, silahlı örgütten yargılandık. 6222 yasayı çıkarttılar, şike yoktu onu sonradan dahil ettiler. Sonuç yeniden bozuldu, yeniden yargılanıyor, hepimiz için devam ediyor.

-Yargıtay kararı onayladıktan sonra Fenerbahçe ve şahıslar olarak TFF ve o gün olan kişiler, UEFA’da olan kişiler hepsi hakkında dava açacağız. Juventus’un bu davalar sonrasında nerelere geldiğini hepimiz görüyoruz. UEFA çatırdayacak dedim gördünüz ne oldu.

-Galatasaray Başkanı kumpasla mı ilgileniyor. Mücadele edilir bunlar kazanılır, kaybedilir. Dava daha bitmedi biz hiçbirşey söylemiyoruz.