07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bir Şamil Klasiği
Bir Şamil Klasiği

Bir Şamil Klasiği

Türkiye’nin Rusya ile ilişkilerinin düşürülen uçak nedeniyle gergin olduğu dönemde AKP’li Şamil Tayyar’ın attığı tweet tepkilere neden olmuştu. Şimdi Aynı Şamil Tayyar 180 derece döndü…”İnsanın bir Rus Uçağı daha düşüresi geliyor” diyen Tayyar, 3 ay aradan sonra  bugün ‘haydi bismillah’ diyerek döndü.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, uçak krizinin ardından ‘Rusya ile Türkiye arasındaki yeni sayfa’ olarak değerlendirilen  Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi için “Haydi bismillah” diye paylaşım yaptı.

yeni (1)

Aynı Şamil Tayyar, Rus CSKA Moskova Erkek Basketbol Takımı’nın Euroleague finalinde Fenerbahçe’yi yenerek 7 yıl sonra yeniden şampiyon olmasının ardından “İnsanın bir Rus uçağı daha düşüresi daha geliyor” demiş ve Rusya milletvekilleri başta olmak üzere birçok çevreden yoğun tepki almıştı.

TAY

Tayyar, görüşme sırasında Twitter üzerinden paylaştığı mesajlarda “Darbecilerden medet uman Batı sınıfta kaldı. Türkiye-Rusya ilişkilerinde yeni dönem başladı. Hayırlı olsun” yorumunda da bulundu.