07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bahçeli’yi Öfkelendiren Fotoğraf
Bahçeli’yi Öfkelendiren Fotoğraf

Bahçeli’yi Öfkelendiren Fotoğraf

Darbe girişiminin ilk anlarında darbecilere karşı net tavır koyan MHP lider devlet Bahçeli öldürülen bir askerin başında bozkurt işereti yapan kişi için çok sert  konuştu;”O iblis uşağı yaratık, neredeyse bulunmalı, darbecilerle birlikte cezalandırılmalıdır.” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, darbe girişimi sonrası ilk grup toplantısında, milletvekillerine seslendi. Gündeminde darbe girişimi vardı ama bir fotoğraf onu çok öfkelendirmişti.

“İblis uşağı yaratık, neredeyse bulunup darbecilerle birlikte cezalandırılmalı”

“Doğru olup olmadığı henüz belli değilse de, bir askerin kafasının kesilmesi tarif ve izahı olmayan bir canavarlıktır. Her şey bir yana, hayatını kaybetmiş bir mehmetçiğin başında bozkurt işaretiyle fotoğraf çektirip sosyal medayada yayınlayan iblis uşağı yaratık, neredeyse bulunup darbecilerle birlikte cezalandırılmalı; doğduğuna pişman edilmelidir.

İşte Bahçeli’yi öfkelendiren o fotoğraf;

unnamed

“Biz 12 Eylül’de bile askere el kaldırmadık!”

“12 Eyül’de haklı olmamıza rağmen askerlere el kaldırmadık. Yıllarca davacı olmadık. İçin için ağladık ama ‘ne yapalım, devlete ne söyleyelim’ dedik, işimize baktık. Çile çektik… Demem odur ki, mehmetçiğe zulüm, TSK’yı topluca suçlamak, infaz etmek kime ne kazandırır. Mehmetlerimize kıymayalım…”