07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Allah Emrettiği İçin Öldürdüm”

“Allah Emrettiği İçin Öldürdüm”

Rusya’nın başkenti Moskova’da bakıcısı olduğu bir çocuğu öldürmekle suçlanan ve öldürdüğü çocuğun kesik başıyla bir metro istasyonunda beliren Özbek kadın, cinayeti ‘Allah emrettiği için’ işlediğini söyledi.

kafasıkesik çocuk

Önceki gün Moskova’da elinde öldürdüğü çocuğun kesik başıyla Oktyabrskoye Pole metro istasyonunda görünen ve kendini havaya uçurmakla tehdit eden kadın tutuklandı. Özbek olduğu açıklanan Gülçehra Bobokulova, mahkemeye giderken gazetecilere, çocuğu ‘Allah emrettiği için öldürdüğünü’ söyledi. Bobokulova, suçunu kabul edip etmediği sorulduğunda da “Evet” yanıtını verdi. Mahkemede ‘kendinden emin’ ve ‘soğukkanlı’ davranan Bobokulova, kocasıyla boşanma sürecinde olduğunu ve Özbekistan’da yaşayan 3 çocuğunun olduğunu anlattı.

özbek kadın

Daha önce şizofren tşhisi konulmuş

İnterfax haber ajansı da Bobokulova’nın akıl sağlığının yerinde olmadığını ve Özbekistan’da kendisine şizofreni teşhisi konulduğunu aktardı. Bu arada Rus soruşturmacılar Bobokulova’nın yalnız hareket etmediğini ve birilerinin onu yönlendirmiş olabileceği üzerinde duruyor