07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » 1 Şüpheli Gözaltında
1 Şüpheli Gözaltında

1 Şüpheli Gözaltında

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hamile ve bir çocuk annesi Ebru Tireli’nin parkta spor yaptığı sırada saldırıya uğraması büyük tepkiye yol açtı. Emniyet yetkilileri gece saatlerinde 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

İddiaya göre kırmızı bir otomobilden inerek, genç kadının spor yaptığı alana gelen bir kişi “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” dedikten sonra ayakkabısını çıkararak genç kadının yüzüne vurdu. Saldırgan dengesini kaybederek yere düşen Ebru Tireli’ye yerde de tekme ve ayakkabı ile vurmaya devam etti.

“Montumun Her Yeri Kapalıydı “

4 aylık hamile Ebru Tireli “Bir an için bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Kendime gelir gelmez eşimi aradım, büyük bir şok içerisinde hastaneye geldik ve Hemen kontrol altına alındım, tek tesellimiz çocuğumuzun iyi durumda olması… Hamile olduğum için o parkta sürekli spor yapıyorum, zaman zaman kızım ile birlikte de o parka gidiyoruz, böyle bir şeye hiç rastlamadım. Üzerimde kapşonlu bir mont vardı. Montumun her yeri kapalıydı. Erkek veya kadın olduğumun bile, ilk bakışta anlaşılması oldukça güçtü”dedi

Ebru Tireli’yi darp ettiği iddia edilen 1 kişi gece saatlerinde Turgutlu’da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.