07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Restoran Değil Restorancık
Restoran Değil Restorancık

Restoran Değil Restorancık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gece El Cezire Arapça kanalındaydı..O röportajda  oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan hakkındaki iddialara ilişkinde konuştu. Bilal Erdoğan’ın lüks AVM’lerdeki 5 restoranı için “gıda sektöründe küçük çaplı iş” dedi…

Adı yolsuzluk skandallarıyla anılan oğlu Bilal Erdoğan’ın IŞİD petrolleriyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını savunan Erdoğan, oğlunun “gıda sektöründe küçük çaplı işle” uğraştığını söyledi…

“Gıda sektöründe küçük çaplı iş”

“Oğluma ve kızıma iftira atılıyor. Oğlumun petrolle yakından veya uzaktan alakası yok. Gıda sektöründe küçük çaplı bir işle uğraşıyor. Doktora tezini bitirmek için İtalya’da. Kızıma büyük iftira attılar, güya DAEŞ’in yaralılarını alıyormuş, Türkiye’de tedavi ettirip gönderiyormuş. Tamamıyla yalan, bu bir alçaklıktır, bu bir iftiradır oğluma da, kızıma da yapılanlar”

Bilal Erdoğan zenginliğini “5 restoranım var diyerek “açıklamıştı
Bilal Erdoğan, İtalyan Corriere della Sera gazetesine verdiği demeçte, “Zenginliğinizin kaynağı nedir?” sorusuna “Amcam ve eniştemle ortak BMZ şirketinin dışında İstanbul’da 5 restoranım var” diye cevap vermişti.

Erdoğan daha önce milyon dolarlık gemiler için de “gemicik” demişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Bilal’in de ortaklığının bulunduğu BMZ Denizcilik şirketine ait gemiler için, 2007 yılında bir televizyon kanalında yaptığı yorumda, “Gemicik” demişti.

Bilal’in İşleri Kebap