07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Kırmızı Işıkta Geçti, Öldürdü: Serbest
Kırmızı Işıkta Geçti, Öldürdü: Serbest

Kırmızı Işıkta Geçti, Öldürdü: Serbest

Sancaktepe’de köpeğini gezdiren 16 yaşındaki lise öğrencisi Elif Dağyeli’yi yayalar için yeşil ışık yanmasına rağmen çarparak öldüren ve 3 gün sonra polise teslim olan Fatih Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırmızı Işıkta Geçti 100 Metre Sürükledi

cipkatil

Lise öğrencisi Elif Dağyeli’nin yaşamını yitirdiği olay, 24 Kasım gecesi Sancaktepe’de meydana geldi. Elif Dağyeli kardeşi ile birlikte köpeğini gezdirmek için dışarı çıktı. Trafik ışıklarında yayalar için yeşil ışık yanmasına rağmen Fatih Y’nin kullandığı cip hızla üzerlerine geldi. Elif Dağyeline çarpan sürücü Fatih Y  100 metre sürükledikten sonra hızla olay yerinden kaçtı. Elif Dağyeli olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayet masası dedektifleri far kırıklarından yola çıkarak aracı belirledi. Saatlerce güvenlik kamera görüntüsü inceleyen ekipler şüpheliyi tespit etti. Polisin peşinde olduğunu anlayan Fatih Y. olaydan 3 gün sonra emniyete giderek teslim oldu.

Poliste ifade veren Fatih Y.’nin olay gecesini anlattı.

katil1

Hastaneye Kadar Gizlice Takip Etti

“Sabah erken işe gideceğim için aracıma benzin almak istedim. Bu nedenle yolumu değiştirdim. Benzinci’ye doğru giderken trafik ışıklarında sol tarafıta iki kişi gördüm. Biri geçmek istiyor, diğeri onu geri çekiyordu. Hızım en fazla 60-70 kilometreydi. Tam onlara yaklaştığımda biri önüme fırladı. Çarpışmayı önleyemedim. Korkarak oradan uzaklaştım. Birkaç kilometre gittikten sonra aracımı park edip yaya olarak olay yerine geri döndüm. Ben olay yerine geldiğimde birini ambulansa bindiriyorlardı. Ambulansı takip ederek peşinden hastaneye gittim. Bir süre kapıda durdurduktan sonra vatandaş gibi içeri girerek hemşireye ambulansla getirilen hastanın durumunu sordum. Bana öldüğünü söylediğinde paniğe kapılarak oradan kaçtım.”

Elif Dağyeli’nin türkü söylerken çekilen videosunu arkadaşları sosyal medyada yayınlamıştı